Jarig in Corona tijd, toch een feestje!

Gisteren vierde Jennie haar verjaardag op een tot nog toe nog nooit voorgekomen wijze. Hier het verhaar hoe zij dit ervaren heeft.

“8 april 2020, 72e verjaardag in “Corona-periode”. Wel heel mooi weer, maar geen groot feest! Helemaal niet erg, gezond blijven en niemand aansteken is veel belangrijker.   Dus, verjaardag met maar 1 vriendin vieren, maar …… wat werd ik verrast!  Op “afstand” verschillende keren toegezongen, heel veel felicitaties ( telefoon, kaarten en digitaal). Bloemen, tekeningen, wat een vrolijkheid! Fantastische verjaardag, om nooit te vergeten! Dankjewel! Met respect voor alle zorg en verdriet, toch een heel warm “lichtpunt” voor mij!”

Felicitaties voor 72e verjaardag
Wel afstand houden maar vieren kan.
Een cadeau van Hennie en Gerie.

Leave a Reply